Dranken

Niet heel uitgebreid, maar wel zorgvuldig en evenwichtig samengesteld. De gangbare koffie- en frissoorten . We hebben 2 open droge witte wijnen; een drogere Rochaubry en een fruitigere Chardonnay. De 2 open rode wijnen zijn een zachtere Cabernet-Merlot en een krachtigere Siciliaanse Nero d’Avola. Als droge rose serverev de domaine de Gournier.

6 a 7 bieren van het vat waaronder altijd een speciaal bier van de maand. De samenwerking met Brasserie Grain d’orge uit  Hombourg is een schot in de roos. Op slechts 4 km afstand brouwt deze artisanale brouwer zijn fijne en volle bieren. Het zomerse witbier “Canaille”. Het zware winterbier “Grélotte”, of de tripel Aubel van het vat. Onze gasten verheugen zich er altijd op. foto tapkraan

Daarnaast serveren we ook La Chouffe, vanaf onze opening in 1995. Dit bier verheugt zich in een steeds grote wordende populariteit. Van een kleine brouwerij in de jaren 80 uitgegroeid tot een van de meest populaire bieren tegenwoordig. Uiteraard mogen onze speciaal voor ons gebrouwen huisbieren “Barbeautje”, blond, 6%, zacht van smaak en “Tournesolletje” , amberkleurig, 6% en moutig van smaak niet onvermeld blijven. Nergens anders te krijgen.